Регіонали зізналися, що не пускали опозицію на "виїзне засідання"

П'ятниця, 5 квітня 2013, 12:22

Представники більшості визнали, що вони в четвер не пускали опозицію на "виїзне засідання" більшості на Банковій.

Про це на брифінгу в парламенті заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Починалося це засідання з зборів депутатів, і тоді було прийнято рішення, що ми повинні були поговорити в своєму колі, без преси, відверто по багатьом питаннях", - сказав Єфремов.

Як відомо, "збори депутатів", на яких, за словами Єфремова, депутати говорили "у своєму колі", транслювалися на каналі Рада. Сама ж трансляція почалася ще навіть до посатку самих зборів.

Крім того, Єфремов підтвердив той факт, що більшість не пускала опозицію на засідання, хоча в п'ятницю "регіонал" Володимир Медяник заявив, що "двері були відкриті" для всіх бажаючих.

"Коли виникло питання про переведення зборів у засідання парламенту ... коли наші колеги з опозиції почали йти на засідання ... наші колеги заблокували двері, щоб не було зірвано засідання більшості в залі, де ми засідали", - сказав Єфремов.

"Наше засідання проходило в залі і я, чесно кажучи, дізнався про те, що це було (не допуск опозиції і преси - УП), і зустрівся з усіма журналістами, які були після засідання", - сказав Єфремов.

Як відомо, у четвер низка депутатів фракцій "Батьківщина", "Удар" і "Свобода" намагалися прорватися до зали, де під керівництвом голови Верховної Ради Володимира Рибака триває засідання парламенту.

Зокрема, депутати фракції "Удар" - представники Рахункової комісії - намагалися потрапити до зали, але не змогли.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News