Міліція затримала "гопника", який побив журналіста в Броварах

Субота, 25 травня 2013, 20:55

У суботу ввечері в Броварах правоохоронні органи затримали одного з нападників на журналіста Андрія Качора.

Про це з посиланням на нардепа від "УДАРу" Павла Різаненка повідомляє його прес-служба.

"Гопника затримали у міському парку. Він спокійно прогулювався із своєю дівчиною у тому ж парку, у якому здійснив напад на журналіста", - повідомив нардеп.

Різаненко наголосив на тому, що гопник відмовився називати свої прізвище та ім’я.

"Важливо, що саме журналіст Андрій Качор ідентифікував нападника і звернувся в міліцію, щоб ті його затримали. Після "умовлянь", міліція, все ж таки, затримала нападника. Спустити "на гальмах" цю справу ми не дозволимо і прослідкуємо, щоб злочинця було покарано", - зазначив нардеп.

Наразі нападника доставлено до райвідділку для встановлення особи.

Разом з тим, прес-служба ВО "Свобода" повідомляє про масове побиття людей під час "мирної толоки" у Броварах, співорганізатором якої вона виступала.

"25 травня місцеві організації "Свободи" та "УДАРу" скликали людей на громадянську "Толоку", аби звільнити від незаконної забудови центральний броварський парк і повернути його територію громаді. Однак "братки" під прикриттям міліціянтів намагалися завадити проведенню акції та напали на учасників. Як наслідок – є постраждалі", - розповів голова райорганізації ВО "Свобода" Олег Шевчук.

"Наші активісти впізнали серед "братків" членів угрупування, яким керує місцевий кримінальний авторитет на прізвисько "Кабан". Ці особи також брали участь у провокаціях на останніх парламентських виборах, а також охороняли місцевих регіоналів", - додав він.

Повідомляється також, що під час заходу затримали активістів районної "Свободи" Миколу Смірнова та Руслана Ткаченка.

Раніше прес-служба Різаненка повідомила, що у Броварах під час суботника в парку "Перемога" побили журналіста, а двох активістів відвезли до райвідділку міліції.

У свою чергу в управлінні МВС Київської області повідомили, що під час інциденту в Броварах отримав тілесні ушкодження заступник начальника міськвідділу внутрішніх справ.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування