Міліціонер побив дівчину, яка попросила його говорити українською

П'ятниця, 12 липня 2013, 20:14

Київський міліціонер кулаком вдарив активістку Коаліції учасників помаранчевої революції, стверджують в організації. Прокуратура відкрила кримінальне провадження.

Як повідомили у прес-службі Святошинської районної прокуратури, інцидент стався в п'ятницю на одному з ринків цього району - міліціонер штовхнув жінку.

У прокуратурі зазначили, що після інциденту постраждала звернулася з відповідною заявою до органів прокуратури, які вивчають всі причини та обставини події.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень) КК України.

Тим часом, за інформацією лідера КУПР Сергія Мельниченка, інцидент стався на ринку "Шлях" на вул. Зодчих, 42-58, у Святошинському районі столиці, коли міліція намагалася розігнати продавців продуктів.

"Один з офіцерів через зауваження з приводу спілкування державною мовою при десятках свідків вдарив активістку КУПР Ірину кулаком у нирку", - написав Мельниченко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

За його словами, підприємці кинулися на міліціонера з криками про самосуд. Він зник з місця події.

Лідер КУПР також стверджує, що близько сотні працівників ринку прибули до Святошинського райуправління міліції з вимогою видати їм винного міліціонера.

Дівчину доправлено до лікарні. У неї підозра на пошкодження нирки, можливий також перелом ребра, повідомив Мельниченко.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування