Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція зайнялася розбитими вікнами Київради

Понеділок, 19 серпня 2013, 18:19

Столична міліція перевіряє факти псування майна територіальної громади Києва під час штурму адміністративної будівлі міської ради.

Про це повідомили у Головному управлінні МВС у Києві, цитує прес-служба Київської міськдержадміністрації.

Після інциденту на місці працювала оперативно-слідча група.

"Також оцінять збиток, нанесений столичній казні під час штурму, а це: розбиті вікна, зіпсована офісна техніка та меблі", - йдеться у повідомленні.

Міліція зайнялася розбитими вікнами Київради. Фото МВС
Міліція зайнялася розбитими вікнами Київради. Фото МВС

Інформацію про події було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За данним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України - "Хуліганство".

Триває досудове слідство, в рамках якого будуть встановлюватись всі обставини та особи, причетні до інциденту.

Крім цього, за наказом керівника столичної міліції, буде проведена службова перевірка для надання правової оцінки дій окремих працівників міліції.

Як відомо, з самого ранку "регіонали" заблокували усі входи до КМДА і не впускали туди опозицію.

Також в приміщення Київради не могли потрапити співробітники КМДА та депутати від УДАРу, крім того кабінет фракції УДАР в Київраді опечатали.

Раніше повідомлялося, що під час сутичок із представниками "Беркута" поблизу Київради чи в ній постраждали, зокрема, народні депутати Степан Кубів ("Батьківщина"), Едуард Леонов ("Свобода") та Роман Чернега (УДАР).

У свою чергу, в міліції заявили, що під час сутичок під КМДА постраждав щонайменше один із правоохоронців, крім того народні депутати Арсеній Яценюк і Андрій Іллєнко розбили вікно будівлі, де розташована Київрада.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування