У міліції натякають, що депутати побили міліціонера?

Понеділок, 19 серпня 2013, 12:13

В міліції заявляють, що підчас сутичок під КМДА постраждав один з правоохоронців, який "ніс службу по охороні громадського порядку".

Про це йдеться в заяві прес-службі столичної міліції.

"Від протиправних дій окремих учасників акції вже постраждав один з правоохоронців, який ніс службу по охороні громадського порядку біля Київської міської держадміністрації", - йдеться в повідомленні.

За словами правоохоронців, працівники міліції здійснюють документування дій правопорушників.

В міліції стверджують, що депутати Арсеній Яценюк і Андрій Іллєнко розбили вікно і потрапили всередину КМДА.

"При цьому опозиціонери вчинили протиправні дії відносно одного з правоохоронців, затягнули його у натовп та нанесли тілесні ушкодження", - йдеться в повідомленні.

"Інші працівники міліції, які забезпечують правопорядок в цьому місці, втрутилися у ситуацію і визволили свого колегу. Дії опозиціонерів документуються за допомогою фото- та відеофіксації. Обстановка біля КМДА є контрольованою", - заявили в міліції.

Як відомо, у понеділок під КМДА відбулися сутички з міліцією.

Позачергова сесія Київради тривала близько 10 хвилин, після чого секретар Київради Галина Герега заявила про закриття сесії.

Раніше повідомлялося, що в приміщення Київради не могли потрапити співробітники КМДА та депутати від УДАРу, крім того кабінет фракції УДАР в Київраді опечатали.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування