Азаров погрожує "кадровими висновками" за підвищення тарифів

Середа, 7 серпня 2013, 10:37

Прем'єр-міністр Микола Азаров доручив віце-прем'єр-міністру Олександру Вілкулу розібратися з підвищенням цін на ЖКГ у регіонах, зробивши "кадрові висновки" щодо місцевих чиновників.

Про це він заявив у середу, відкриваючи засідання Кабміну.

"Літнє затишшя окремі чиновники в регіонах використали для того, щоб спробувати "тихою сапою" підвищити тарифи на послуги ЖКХ. В кількох містах і містечках семи регіонів, де послуги визначає місцева влада, відбулись такі спроби", - сказав Азаров.

"При тому цинічні спроби. В одному випадку тариф на водопостачання забажали збільшити на 70%, тариф на послуги з водовідведення на 98%, в іншому тариф на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій спробували підняти втричі", - додав він.

Азаров доручив Вілкулу та міністру регіонального розвитку Геннадію Темнику розібратися з підвищенням тарифів "аж до кадрових висновків щодо керівників, які не здатні навести лад на своїй території".

"Чим може бути обґрунтований такий стрибок тарифів? Вони що електроенергію купують у Великобританії, і зарплату виплачують як в Норвегії?" - додав прем'єр.

Як відомо, за останній тиждень про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги повідомили в 7 регіонах України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування