Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Свободівців" затримали на Полтавщині. КПУ каже, що за Леніна

Четвер, 19 вересня 2013, 10:39

Комуністи звинувачують "свободівців" у знищенні чергового пам'ятника Володимиру Леніну.

На засіданні парламенту 19 вересня депутат від КПУ Сергій Гордієнко заявив, що в ніч на четвер було зруйновано пам'ятник Леніну на Полтавщині.

"Хочу повідомити громадян України і звернутись до правоохоронних органів з приводу того, що сьогодні уночі в селі Петрівка Хорольского району 7 молодчиків, помічників-консультантів народних депутатів від "Свободи" зруйнували пам'ятник Леніну", - зазначив він.

"О 3:20 ці молодчики були перехоплені на автотрасі, де вони їхали в наступне село, щоб зруйнувати меморіал воїнам, які загинули в роки ВВВ", - повідомив комуніст.

Гордієнко з трибуни Ради звернувся до працівників правоохоронних органів в особі ГПУ, МВС з вимогою задокументувати ці факти і покарати вандалів.

"Привертаю увагу, що ці молодчики були на автомобілі "Фольксваген" АА 4317 ІА. Сьогодні замість того, щоб займатись законотворчою роботою народний депутат Мірошниченко на своєму автомобілі БМВ Х 6 ВМ 1805 АХ знаходиться у Полтавській області і намагається визволити своїх товаришів", - заявив комуніст. 

В свою чергу прес-служба партії "Свобода" повідомляє, що "19 вересня 2013 року на Полтавщині в Хорольському районі на автотрасі працівники міліції, ДАІ та Державної служби охорони без пояснень заблокували два автомобілі зі свободівцями".

"Серед затриманих - народні депутати України Андрій Міщенко та Ігор Мірошниченко", - уточнили в політсилі.

"Перше авто з націоналістами зупинили близько 1-ї години ночі. У ньому перебували член політради "Свободи" Руслан Андрійко, член київського комітету "Свободи" Віктор Поштар, керівник київського "Сокола" Сергій Бондар, Ярослав Люти, Володимир Назаренко та Ігор Шляхетнюк. Їм не надали жодних пояснень причин затримання та намагались увірватися всередину автомобіля, погрожували, зокрема направляючи на свободівців автомати і зводячи затвор", - уточнили у прес-службі.

"Лише приблизно за 4 години правоохоронці врешті-решт пояснили, що відбувається і продемонстрували дозвіл на обшук автівки. За їхніми словами, транспортний засіб свободівців начебто бачив свідок при здійсненні якихось "хуліганських дій", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...