Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов заявляє, що журналісти спотворили слова його колег

Четвер, 5 вересня 2013, 14:41

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов просить представників ЗМІ не ставити ноутбуки й фотоапарати на парапет, із якого вони можуть упасти на депутатів його фракції.

Про це він заявив на брифінгу в четвер.

"Мене дуже хвилює таке недбале поводження з технікою, коли фотоапарати чи ноутбуки кладуть на парапет, і варто людині їх трохи зачепити, і він (апарат) упаде в залу, де сидять люди. До мене підходять депутати й просять, щоб я провів відповідну роботу", - заявив Єфремов.

Також він обурився, що преса спотворила коментарі його колег після зустрічі з президентом.

"Коли дають коментар, що Колесніченко не почув президента, то вони повинні знати, що Вадима Колесніченка на зустрічі не було, він просто спізнився...", - сказав лідер регіоналів.

"Коли до мене підходить Царьов і каже, що його слова підносять не так, як він говорить, то це людину ображає. Не можна так працювати ні з людьми, ні з депутатами", - обурився Єфремов.

Після цього журналістки двох телеканалів повідомили Єфремову, що вони окремо одна від іншої записували Царьова й усюди він говорив, що на зустрічі йшлося про "курс на Митний союз".

Вадим Колесніченко заявив газеті "Вести" після засідання "регіоналів" у середу: "Нічого нового я не почув і нічого не запам'яталося із зустрічі. А питання, як були, так і залишилися… Нас ніхто не намагався переконувати (щодо євроінтеграційних законів)".

У свою чергу, Олег Царьов сказав: "Україні потрібні зміни в законі про прокуратуру (щоб забрати у неї слідство), потрібні закони, що гарантують послаблення в змісті ув'язнених… І ми б у будь-якому випадку за них голосували, навіть без всякої євроінтеграції".

Із цього видання зробило висновок, що у депутатів-регіоналів, які виступають проти угоди з Євросоюзом, після зустрічі з президентом "думка не змінилося".

А Forbes.ua написав, що Віктор Янукович на нараді фракції Партії регіонів умовляв депутатів підтримати євроінтеграційні законопроекти, обіцяючи захистити їхній бізнес від зайвої уваги перевіряючих органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування