Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російське ТБ продовжує знущатися з Януковича

Понеділок, 21 жовтня 2013, 11:43

На російському ТБ заявили, що Віктор Янукович "здає незалежність України" і "живе ілюзіями".

Про це йдеться в сюжеті програми Дмитра Кисельова "Вести недели", що вийшла в неділю ввечері на телеканалі "Росія 1".

Інформаційними приводами передачі було засідання Комітету з економічного співробітництва російсько-української міждержавної комісії в Калузі за участю Миколи Азарова, можливість звільнення Юлії Тимошенко, і тема "Волинської трагедії".

"У Москві готуються до нової реальності після підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС, що відбудеться вже в листопаді, - зазначив Кисельов.

За словами телеведучого, "Янукович погодився виконати європейський наказ - випустити Юлію Тимошенко лікуватися до Німеччини. При цьому, правда, адміністрація президента України виставляє Німеччині сміховинні умови: мовляв, німцям у клініці "Шаріте" потрібно утримувати Тимошенко від занять політикою. І повинні німці це Україні гарантувати".

"Взагалі важко вірити, Янукович, який здає незалежність, ще щось може вимагати від Німеччини", - каже Кисельов, додаючи, що український президент живе в ілюзіях.

Так заяву Януковича про те, що Україна готова знищувати в Сирії хімічну зброю ведучий назвав "блефом чи ляпом".

У свою чергу порцію дифірамбів від Кисельова отримав український прем'єр Микола Азаров, що відвідав засідання в Калузі, якому пригадали його походження.

"Він був дуже простою людиною, чарівною. При розмові завжди дивився в обличчя. Мова його відрізнялася дуже хорошою логікою, грамотною російською мовою", - акцентували в сюжеті, цитуючи вчителів школи, де навчався Азаров.

За словами Кисельова, український прем'єр був "явно вражений масштабами розвитку рідного краю".

Також телеведучий згадав і про "Марші боротьби", що пройшов у Київ 14 жовтня:

"У столиці України проходив марш українських націоналістів з партії "Свобода" з нагоди річниці створення УПА, військового формування, яке співпрацювало з фашистами і відрізнялося надзвичайною жорстокістю", - йдеться в сюжеті.

Відзначалося, що "свято Покрови пресвятої Богородиці вже давно не має нічого спільного з православ'ям".

"Чорно-червоні знамена і портрети Бандери і Шухевича - упереміш із символікою ультраправої "Свободи", чиї лідери, славлять тих, хто 70 років тому присягав на вірність третьому рейху", - йшлося у сюжеті.

Кисельов також згадав, що "у Польщі з великим успіхом пройшла прем'єра документального фільму одеських кінематографістів про звірства УПА на Волині".

У сюжеті також йшла мова про "волинські чистки" і про те, "скількох українців убили бандерівці".

Раніше у своїх сюжетах Кисельов також лякав президента України наслідками звільнення Тимошенко і заявляв, що у Януковича "справи - ​​дрянь".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...