Провладний кандидат на довиборах на Київщині піариться на кольорах опозиції

Неділя, 10 листопада 2013, 13:31

На Київщині кандидат від Партії регіонів на довиборах по 94-му виборчому округу (Обухів) Руслан Бадаєв зробив свої передвиборчі бігборди у кольорах об’єднаної опозиції "Батьківщина".

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп, член фракції "Батьківщина" Андрій Пишний.

"Кандидат від влади, "регіонал" Руслан Бадаєв боїться й уникає біло-голубих барв своєї рідної Партії регіонів. Свої передвиборчі бігборди він зробив у кольорах об’єднаної опозиції "Батьківщина", - зазначив Пишний.

"Такий собі фарбований лис, але цей номер не пройде", - додав нардеп і заявив, що "у 94-му окрузі люди підтримують опозицію, з якою виграли вибори торік".

Фото - Facebook А.Пишного
Фото - Facebook А.Пишного
 

Як відомо, у 2012 році на парламентських виборах в 94-му окрузі в Обухоів балотувався представник опозиції Віктор Романюк, який конкурував з "регіоналкою" Тетяною Засухою. ЦВК визнала неможливим встановити результати виборів у цьому і ще 4 округах через масові порушення та фальсифікації результатів виборів.

Після виборів Романю  виїхав за кордон через тиск на нього,  також екс-кандидату інкримінували замах на заволодіння майном в розмірі майже 40 мільйонів гривень заводу з виробництва інсуліну "Індар".  22 березня Романюк був затриманий в Італії. 15 липня Апеляційний суд Мілану відмовив Україні в екстрадиції Романюка

На довиборах, призначених на 15 грудня, Романюк також балотується. Зустрічі з виборцями в окрузі за нього  проводитимуть "найголовніші спікери" від опозиції.

Наразі  кандидатами по 94-му округу в ЦВК вже зареєструвалися 73 особи

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування