Влада розпочала нові репресії проти Луценків - Яценюк

Середа, 6 листопада 2013, 11:59

На підприємстві депутата від "Батьківщини" Ірини Луценко у середу відбуваються обшуки.

Про це заявив глава фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк із трибуни парламенту.

"Сьогодні Партія регіонів знову розпочала політичні переслідування по відношенню до депутатів опозиції. Щойно маски-шоу, які очолюються податковою міліцією прибули на суб’єкт підприємницької діяльності, який є у власності родини Луценків", - повідомив він.

"Закрили повністю все підприємство. Всіх арештовують. Всі заблоковані", - заявив Яценюк.

"Таким чином, Партія регіонів і податкова адміністрація, яка керується цією партією, замість того, щоб наповнювати бюджет, щоб створювати робочі місяця і щоб годувати українських пенсіонерів почала наступний етап політичних переслідувань", - зазначив політик.

Депутат додав, що "цей виступ є офіційним запитом депутатської фракції "Батьківщина" до прем’єр-міністра, до міністра доходів і зборів, до голови податкової адміністрації, чому податкова почала переслідування проти родини Луценків".

"Ми маємо зупинити політичні репресії. Вам не в Європейський союз, вам ближче Соловки і Сибір. Це ваш напрямок", - підсумував Яценюк.

У свою чергу прес-секретар Луценка Лариса Сарган на своїй сторінці у мережі Facebook уточнила, що "захоплено приміщення бізнес-центру "Лотос", що належить родині Луценків".

"У приміщення зайшли співробітники податкової міліції (5 чоловіків у спортивних костюмах), у працівників компанії вилучені мобільні телефони. З приміщень вилучають сервери. Також до приміщення не допускають адвоката, який наразі перебуває на місці", - зазначила вона.

Влада розпочала нові репресії проти Луценків
Влада розпочала нові репресії проти Луценків

"Тиждень тому одна з компаній, яка знаходиться у цьому приміщенні, успішно пройшла перевірку у НКРЗІ, не було виявлено жодних порушень. Пояснень щодо такої ситуації Луценки досі не отримали", - уточнила Сарган.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News