Російські окупанти випустили з Криму дніпропетровських десантників зі зброєю

Вівторок, 25 березня 2014, 16:49

Рота десантників 25-ої окремої Дніпропетровської повітрянодесантна бригади, чисельністю 80 осіб вийшла з території Криму зі зброєю.

Про це повідомив депутат Анатолій Гриценко у своєму блозі на "Українські правді".

За його словами, вона була на планових навчаннях у Криму.

"Разом із батальйоном морських піхотинців у Перевальному. Ще до початку російської агресії", - уточнив Гриценко.

"З початку війни трималися стійко і чекали наказу. Не дочекалися. І тоді вони прийняли власне рішення: прориватися на материк, разом з бронетехнікою і зброєю! Росіян попередили: якщо вони чинитимуть їм перепони – дніпропетровські десантники вступлять у бій і воюватимуть до останнього патрона, ляжуть смертю хоробрих, але не здадуться і зброю ворогу не здадуть", - розповів Гриценко

"Рота наших десантників, у повному складі, на КАМАЗах і бронетехніці, зі штатною зброєю – вже покинула Крим. Через півострів десантників супроводжував і гарантував безпеку їхнього виходу на материк...російський спецназ", - розповів Гриценко.

"Ворожі солдати наших десантників почули і вирішили, що краще їх на міцність духу не перевіряти. Хлопці, Ви – молодці! Такими солдатами країна має пишатися!" – додав Гриценко.

У свою чергу у коментарі "Українській правді" у медіа-центрі Міноборони України в Криму уточнили, що по цій роті бо "це була не кримська частина, тому їх повністю відпустили".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News