"Правий сектор" назвав нісенітницею інформацію про затримання своїх в Росії

Четвер, 3 квітня 2014, 19:16

У партії "Правий сектор" заявляють, що оприлюднена в російських ЗМІ інформація про затримання за підозрою в організації диверсій на території Росії членів ПС є пропагандою проти партії і незалежної України.

Про це заявив прес-секретар "Правого сектора" Артем Скоропадський, коментуючи інформацію про затримання в РФ 25 громадян України, серед яких троє активістів "Правого сектора".

"Це повна нісенітниця і черговий виток брехні кремлівської пропаганди проти "Правого сектора" і проти незалежної України. Ми не здивуємося, якщо наступного разу російські спецслужби повідомлять, що там були члени "Правого сектора" з ядерними боєголовками, які прилетіли на територію Росії на 15 вертольотах", - сказав він.

"Насправді це звичайно маячня, і коментувати таку маячню більше ніяк не варто, тому що це - жахлива брехня і пропаганда з боку Кремля", - зазначив Скоропадський.

Він додав, що якщо представники "Правого сектора" і знаходяться на території Російської Федерації, то ніяких терактів не готують.

"Ми - противники екстремізму, тероризму і жертв серед мирного населення", - підкреслив глава прес-служби "Правого сектора".

Як відомо, російський телеканал повідомив, що 25 громадян України, серед яких троє активістів "Правого сектора", затримані за підозрою в підготовці диверсій на території Росії.

У МЗС України повідомили, що перевіряють цю інформацію.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування