Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ярош розкрив таємницю своєї декларації

П'ятниця, 4 квітня 2014, 15:59

Лідер Правого сектору, кандидат в президенти Дмитро Ярош розповів, що він дійсно не мав легальних доходів та жив на допомогу від небайдужих людей.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання журналістів стосовно того, чому в його декларації як річний дохід сім'ї вказана сума в 800 гривень.

"800 з чимось гривень - це стипендія моєї старшої доньки, яку я записав до складу сім'ї. Якщо це відкинути, то у мене взагалі ніяких легальних доходів не було", - розповів він.

Ярош відзначив, що він не є багатою людиною. "Я знаю, що таке виживати на 2 тисячі гривень, 3 тисячі гривень в місяць і так далі", - відзначив він.

"Мені допомагали друзі, в тому числі матеріально, малі, середні підприємці, але це просто допомога… Допомога, яку приносили й казали "Дмитро, займайся тим, чим ти займаєшся". І я дуже вдячний тим людям", - пояснив провідник Правого сектору.

Ярош також відзначив, що у відсутності у нього легального доходу був певний плюч. "Не хотілося б платити в "общак" Януковича, щоб підтримувати його режим", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування