Путін зрадив "Новоросію" і зливає її Порошенку - Дугін

Четвер, 3 липня 2014, 15:27

Керівництво Росії виявило нерішучість в українському питанні і може дати знищити "Новоросію".

Таку думку висловив на своєму Facebook один з головних ідеологів "русского мира" і самої "Новоросії" Олександр Дугін.

Він думає, що Захід підштовхне Україну відвойовувати Крим.

На його переконання, "так чи інакше, Росії доведеться вступати з Україною у війну".

"Війна неминуча, бо є Крим. Москва може здати Новоросію, але не може ухилитися від війни. Війна нас наздожене, бо, насправді, вона вже йде", - вважає Дугін.

Він також запевняє, що "п'ята і шоста" колони "активно і дружно зливають Путіна, переконуючи його не вступати у війну зараз".

"Путін вагається. Ці вагання набувають патологічного характеру. Він починає зраджувати самому собі", - написав ідеолог "Новоросії".

"Але на це і весь розрахунок - через страх перед санкціями (друга хвиля) потрібно потягнути час і дати можливість хунті відвоювати Новоросію. Потім Крим", - додав він.

У іншому пості Дугін розповів, що він постійно телефонує керівникам бойовиків на Донбасі, і вони вважають, що Росія і Путін їх зрадили.

"Провина за цю дитячу кров - на Порошенкові. Так. Але хто дав сигнал "русским" вставати? Хто натякнув, що Новоросія - частина "Русского мира"? Хто нагадав, що росіяни своїх не кидають? Ну що..."Головне не дати хунті втягнути Росію у війну"? Так? Так, тварюки?", - написав Дугін.

Як відомо, Дугін, у якого нещодавно виникли проблеми з роботою в МГУ, тісно консультує лідерів терористів на Донбасі, зокрема Павла Губарева та його дружину.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування