Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко погодилася на союз проти одіозних мажоритарників

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 23:44

"Батьківщина" готова об'єднатися із іншими демократичними силами проти одіозних кандидатів на мажоритарних округах і висунути проти них єдиного кандидата.

Про це заявила екс-прем'єр Юлія Тимошенко в ефірі програми "Шустер Live".

"Ми готові до цього. І ми вважаємо, що це єдино правильний шлях. Тому що сьогодні ті 136 колишніх членів команди Януковича, а насправді його корумпованої кланової родини, вони можуть прорватися…", - сказала вона.

"Єдиний кандидат від всіх демократичних сил – це прекрасний хід, і я готова як лідер партії, в тому числі, об’єднавшись із усіма демократичними силами, підтримати це. Можемо це зробити чисто технічно ще протягом тижня. А потім це вже буде неможливо робити. Тому давайте це прискоримо", - додала Тимошенко.

Ідею об'єднання підтримали також лідери партій "Свобода", "Громадянська позиція" та "За Україну".

Раніше про підтримку цієї ініціативи заявляв "Народний фронт".

Як відомо, "Блок Петра Порошенка" має намір підтримати в мажоритарному окрузі №27 заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Бориса Філатова.

Раніше активісти і журналісти, які балотуються в Верховну Раду, закликали свої штаби об'єднатися проти одіозних претендентів і підтримати єдиного кандидата на відповідних округах.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування