У Блоці Порошенка розказали, кого можуть підтримати на мажоритарці

П'ятниця, 10 жовтня 2014, 21:56

Партія "Блок Петра Порошенка" має намір підтримати в окремих мажоритарних округах кандидатів у депутати Ради від інших демократичних політичних сил і безпартійних.

Про це в п'ятницю на прес-конференції в Дніпропетровську повідомив голова "Блоку Петра Порошенка" Юрій Луценко.

"Останніми тижнями йдуть розмови, що у деяких мажоритарних округах наша партія не виставила єдиного кандидата. Ті, хто переживає із цього приводу, мають згадати, що є "Народний фронт", "Батьківщина" і інші політичні сили, які є нашими партнерами. Якщо ми знаємо, що в окрузі може перемогти, приміром, представник "Народного фронту", ми його підтримаємо. Також ми підтримуємо безпартійних", - сказав він.

Зокрема, зі слів Луценка, "Блок Петра Порошенка" має намір підтримати в мажоритарному окрузі №27 заступника голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Бориса Філатова.

Як відомо, радник президента Юрій Луценко вважає, що всі "партії Майдану" мають об'єднатися у боротьбі із підозрілими кандидатами на мажоритарних округах.

Активісти і журналісти, які балотуються в Верховну Раду, також закликають свої штаби об'єднатися проти одіозних претендентів і підтримати єдиного кандидата на відповідних округах.

Українські новини 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...