Довгий: У новій Раді мені буде комфортно

Вівторок, 28 жовтня 2014, 00:09

Кандидат у народні депутати 102-му одномандатному виборчому окрузі Олесь Довгий заявив, що йому буде комфортно у новій Верховній Раді.

Про це він сказав в ефірі 5 каналу в понеділок ввечері, відповідаючи на запитання ведучої "Наскільки комфортно вам буде у новій Раді, зважаючи на те, що місце в ній ви здобуваєте такою ціною?".

Як відомо, Комітет виборців України попросить у Центрвиборчкомі визнати недійсними вибори у 102-му окрузі, де лідирує Олесь Довгий, через масштабні порушення.

"(У новій Раді) мені буде комфортно, оскільки все, про що говорить Комітет виборців, або будь-хто із моїх опонентів – це просто небажання їх прийняти чесний результат", - заявив кандидат.

Він також відкинув всі звинувачення у підкупі виборців.

У день виборів, 26 жовтня, на окрузі №102 з центром у Знам'янці Кіровоградської області напали на авто, в якому їхали кандидати в народні депутати від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко, Світлана Заліщук та Мустафа Найєм.

Раніше вони проводили кампанію, аби Довгий, знаний за підкупом виборців, не пройшов до нового парламенту, а також домоглися висування єдиного кандидата від демократичних сил.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування