Єфремова відпустили під заставу - Королевська

Вівторок, 17 лютого 2015, 18:37

Депутат Опозиційного блоку Юрій Воропаєв заявив, що за взятого під арешт екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова у вівторок зранку внесли заставу.

Про це він повідомив "Українській правді".

За словами Воропаєва, хто саме зміг заплатити за Єфремова 3,6 млн гривень, він не знає.

Депутат повідомив, що гроші мав вносити або син Єфремова, у якого є власна компанія, або колишній народний депутат від фракції ПР Борис Колесніков.

Воропаєв зазначив, що після обіду у вівторок Єфремова вивезли до будівлі ГПУ на Різницькій.

Нардеп від Опозиційного блоку припускає, що ніхто Єфремова відпускати не збирається і в Генпрокуратурі йому можуть пред'явити нові обвинувачення.

Станом на 20:59 народний депутат від Опозиційного блоку Наталя Королевська, яка чекала Єфремова в ГПУ, повідомила, що він вийшов на свободу.

Як відомо, у понеділок Печерський райсуд Києва обрав колишньому керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою у вигляді виплати застави у 3,6 млн грн.

Раніше під час судового засідання Єфремов заявив, що звинувачення на його адресу з боку Генпрокуратури "є надуманими", а необхідної суми застави у нього немає.

Правоохооронці затримали Єфремова в Києві 14 лютого.

За словами генпрокурора Шокіна, екс-регіоналу оголошено підозру в службових зловживаннях та службовому підробленні, але "є й інші статті", за якими перевіряється його діяльність.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування