Суд взяв під варту Єфремова. Він ще може вийти під заставу в 3,6 млн

Понеділок, 16 лютого 2015, 19:46

Печерський райсуд Києва обрав колишньому керівнику фракції Партії регіонів Олександру Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з альтернативою у вигляді виплати застави у 3,6 млн грн.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", відповідні рішення Печерський райсуд ухвалив у понеділок ввечері, задовольнивши подання Генпрокуратури.

Раніше під час судового засідання Єфремов заявив, що звинувачення на його адресу з боку Генпрокуратури "є надуманими", а необхідної суми застави у нього немає.

Захист Єфремова просив суд обрати запобіжний захід, не пов'язаний з триманням під вартою і заставою, зокрема низка народних депутатів готові були взяти Єфремова на поруки.

Слідчий суддя Печерського суду Олеся Батрин прийшла до висновку про обґрунтованість підозри Єфремову у вчиненні злочину, а також про те, що існують ризики виїзду підозрюваного за межі України. У зв'язку з цим було обрано запобіжний захід у вигляді арешту до 14 квітня.

Згідно з рішенням суду, у разі внесення Єфремовим застави в сумі 3,6 млн грн, він буде відпущений з-під варти.

Адвокат Єфремова Олександр Мельников допустив можливість подачі захистом апеляції на це рішення суду.

Як відомо, правоохооронці затримали Єфремова в Києві 14 лютого.

За словами генпрокурора Шокіна, екс-регіоналу оголошено підозру в службових зловживаннях та службовому підробленні, але "є й інші статті", за якими перевіряється його діяльність.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News