Єфремов вийшов з ГПУ, йому пообіцяли браслет і новий суд. Є матеріали про сепаратизм

Середа, 18 лютого 2015, 13:17

Екс-депутата від Партії регіонів Олександра Єфремова випустили з Генпрокуратури.

Про це у своєму твіттері написав журналіст Сергій Андрушко.

"Єфремова щойно випустили з Генпрокуратури. Каже, обіцяють одягнути на нього спеціальний браслет", - зазначив журналіст.

Фото Сергія Андрушка

"Єфремов щойно розповів, що сьогодні буде знову засідання Печерського суду - вже по новій підозрі", - додав він.

Як стало відомо, суддею-доповідачем у справі Єфремова є одіозна суддя Оксана Царевич.

Раніше в середу СБУ передала Генпрокуратурі матеріали про можливу причетність екс-голови фракції Партії регіонів у парламенті VII скликання Олександра Єфремова до фінансування сепаратизму в Луганській області, повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.

"У рамках розслідування кримінальних проваджень і тих підозр, які йому пред'явлено, є матеріали, які передала СБУ, і вони стосуються підозри у фінансуванні сепаратизму в Луганській області", - сказав він журналістам, передає Інтерфакс-Україна.

"Усі кримінальні провадження стосовно колишнього депутата Єфремова, сконцентровані в Генпрокуратурі, зокрема, передано матеріали, які стосуються службового підроблення, службових зловживань", - сказав він.

Глава СБУ переконаний, що Єфремов має відповісти на всі запитання слідчих і має бути притягнутий до відповідальності за всі обвинувачення, які вже пред'явлено та буде пред'явлено згодом.

Наливайченко наголосив: "Я підтверджую, що разом із МВС СБУ контролює, щоб він не уникнув правосуддя і сьогодні з'явився в Генпрокуратурі і далі з'являвся в Генпрокуратурі у слідчого, а потім суд".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування