Шокін заявляє, що підозри по Клюєву обґрунтовані

Четвер, 28 травня 2015, 14:45

Генпрокурор Віктор Шокін підтверджує обґрунтованість подання до ВР по Сергію Клюєву з проханням дати згоду на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Про це він заявив під час засідання регламентного комітету в четвер.

"Я підтверджую достатність, законність та обґрунтованість подання (по Клюєву)",-заявив він на питання членів регламентного комітету про нібито недостатню доказову базу.

Крім того Шокін запропонував закритий режим розгляду подання по Клюєву в разі, якщо депутатам треба більше доказів, бо надаватимуться матеріали справи.

У свою чергу члени регламентного комітету не підтримали пропозицію генпрокурора, проголосувавши за відкритий режим засідань.

Разом із тим кілька членів комітету, зокрема Віктор Бондар запропонував надіслати подання до ГПУ на доопрацювання через те, що "доказова база не сформована належним чином".

"В такому вигляді ми не маємо відповіді на 80% питань", - сказав Бондар.

Сам Клюєв прийшов на засідання комітету з адвокатом Юрієм Суховим і хоче публічних засідань щодо зняття з нього недоторканності.

Сергій Клюєв зайшов до зали, де почалося засідання регламентного комітету щодо зняття з нього депутатського імунітету: '...

Posted by Svitlana Zalishchuk on 28 травня 2015 р.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News