Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Перебіжчик з ВСУ", яким так хваляться бойовики, давно звільнений за некомпетентність

Понеділок, 22 червня 2015, 15:21

Колишній генерал-майор Олександр Коломієць, якого російські ЗМІ тиражують, як перебіжчика на сторону "формування ДНР" з ВСУ, був звільнений ще в 2012 році.

Про це "Українській правді" розповів начальник прес-служби Генштабу Владислав Селезньов.

"Генерал-майор запасу Коломієць був звільнений з лав Збройних сил ще в 2008 році. У цей період він був керівником Донецького комісаріату. Близько 8 років. Після звільнення з ВСУ, до 2012 року як цивільний працював у системі Міністерства оборони и був звільнений у серпні 2012 року ", - сказав Селезньов.

Коломієць

За його словами, в Міноборони він був помічником міністра Саламатіна, а потім начальником відділу аналізу інформації при Міноборони.

"Причина його звільнення - його некомпетентність, він не тягнув посаду начальника відділу аналізу інформації. До того ж він часто, як приватна особа, їздив в Російську Федерацію. Військовослужбовці зобов'язані інформувати про такі візити, але він процедуру порушував. Це викликало до нього питання у військової контррозвідки, було ініційовано відсторонення, а з часом його звільнили ", - розповів Селезньов.

Як відомо, поява Коломійця у лавах "ДНР" місцеві та російські ЗМІ подали, як велику перемогу з заголовком "На сторону ополченців в ДНР перейшов радник міністра оборони України".

На запису Коломієць розповідає про нібито поганий стан української армії, що нібито військові хочуть перебігти на сторону бойовиків.

Більше того, раніше людина, яка має такі саме ім'я, прізвище та по-батькові, як новоспечений "перебіжчик", була працевлаштована Захарченком ще у квітні 2015 року. Згідно з указом, він був призначений секретарем Ради оборони утворення "ДНР".

 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування