Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Лозовий показав лист від Тимошенко Яценюку щодо призначення Шевченка

Середа, 24 червня 2015, 14:33

Народний депутат від фракції Олега Ляшка Андрій Лозовий опублікував лист, в якому лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко рекомендує прем’єру призначити Ігоря Шевченка міністром екології.

Відповідного листа він опублікував на своїй сторінці в Facebook.

"На Ваше звернення щодо кадрових пропозицій на посади в органи виконавчої влади вносимо подання щодо призначення Шевченка Ігоря Анатолійовича на посаду Міністра екології та природних ресурсів", - йдеться в листі від Тимошенко.

У ньому зазначається, що Шевченко входить до трійки найвідоміших юристів України та впорається з дорученою роботою успішно.

Лист датовано 1 грудням 2014 року.

У листі Тимошенко рекомендує признаичти Шевченка міністром. Для збільшення натисніть на зображення

У свою чергу народний депутат із фракції "Батьківщина" Сергій Власенко вже відреагував на публікацію цього листа. Він переконаний, що в листі йдеться лише про пораду.

"В листі не написано: "заповнюючи свою квоту", "призначаємо по нашій квоті", "вимагаємо призначити" тощо. Тобто Яценюк попросив у ЮВ (Тимошенко – ред.) поради, ЮВ рекомендувала, а Яценюк прийняв рішення внести цю кандидатуру на посаду міністра екології", - написав він.

Побачив в деяких ЗМІ посилання на лист ЮВ до Яценюка з рекомендацією Ігоря Шевченка на посаду міністра. Там же були вола...

Posted by Сергій Власенко on Wednesday, June 24, 2015

Нагадаємо, напередодні увечері Юлія Тимошенко заявила, що в Кабміні немає міністрів, призначених за квотою "Батьківщини".

"По наших квотах ніяких міністрів не призначалося", - сказала вона.  

На своєму засіданні в середу Кабінет міністрів планує розглянути питання щодо можливої відставки міністра екології Ігоря Шевченка.

Як відомо, скандал довкола Ігоря Шевченка розгорівся після того, як народний депутат Олег Ляшко заявив, що має підтвердження того, що міністр екології Ігор Шевченко літав із Ніцци в Київ літаком нардепа, газового олігарха Олександра Онищенка. Це, на думку Ляшка, свідчить про корупційний зв’язок між ними. Уряд розпочав перевірку цієї інформації. 

У свою чергу Шевченко заявляє, що його хочуть відправити у відставку через боротьбу із корупцією.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування