У Вірменії затримали протестуючих проти підвищення тарифів

Середа, 2 вересня 2015, 01:37

У столиці Вірменії Єревані поліція затримала п'ятьох активістів руху "Ні грабежу" при спробі провести акцію протесту проти підвищення з 1 серпня тарифів на електроенергію на 16 відсотків.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Відзначається, що демонстранти планували зробити заяву біля резиденції президента, проте поліцейські перекрили дорогу і оточили їх.

Зараз протестувальники в Єревані вимагають звільнити затриманих, в іншому випадку вони планують заблокувати проспект Баграмяна.

Як відомо, з 19 червня у Вірменії проходила цілодобова акція протесту проти підвищення цін на електроенергію.

23 червня в 4.30 ранку силовики почали атаку на протестувальників. Спочатку поліція застосувала водомети, а потім на штурм пішли правоохоронці в обмундируванні.

Того ж дня, увечері протестуючі прийняли рішення піти з площі Свободи на проспект Баграмяна неподалік від президентської резиденції для продовження сидячого страйку.

Також повідомлялося, що Державна комісія з регулювання суспільних послуг Вірменії не обговорює можливість перегляду рішення про підвищення тарифів на електроенергію з 1 серпня поточного року, незважаючи на масові протести населення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування