Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЦВК не оскаржує вибори у Павлограді

Субота, 31 жовтня 2015, 20:55

Центрвиборчком подав апеляцію до Вищого адмінсуду України на рішення Київського адміністративного апеляційного суду щодо скасування постанови, де містяться роз'яснення про окремі положення закону про вибори під час встановлення їх результатів.

Про це Українській правді повідомили джерела у ЦВК, коментуючи повідомлення про те, що ЦВК оскаржила рішення апеляційного суду про проведення другого туру виборів у Павлограді. 

Інформацію розповсюдив Роман Бабій - представник у суді кандидата в мери Павлограда Євгена Тєрєхова від партії "УКРОП".

Як заявили у ЦВК, "слова "Павлоград" у апеляції немає, одна з політичних партій спеціально "тягне за вуха" інформацію".

"Вибори у Павлограді будуть", - підкреслили у ЦВК та наголосили,  що оскаржують лише скасування самої постанови.

Як відомо, раніше ЦВК своєю постановою дала підстави не призначати проведення другого туру виборів мера у Павлограді. Пісдтавою для цього стало те, що після першого туру за уточненими списками кількість виборців була менша за 90 тисяч осіб.

За даними паралельного підрахунку голосів Дніпропетровської обласної організації Комітету виборців України, у другий тур виборів мера Павлограда виходять Євген Тєрєхов ("УКРОП") та Анатолій Вершина ("Опозиційний блок"). 

Опора і Комітет виборців розкритикували рішення ЦВК. У КВУ наголосили, що воно порушує закон про місцеві вибори. Координатор "Опори" Ольга Айвазовська заявила, що скасування другого туру в місті Павлоград, є проявом кричущого нігілізму.

Київський апеляційний адміністративний суд скасував постанову ЦВК від 27 жовтня про відміну другого туру виборів міського голови в Павлограді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування