Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк заявив, що справа Мартиненка його не стосується

Четвер, 19 листопада 2015, 20:57

Прем'єр Арсеній Яценюк заявив, що кримінальне розслідування щодо депутата фракції "Народний фронт" Миколи Мартиненка не має відношення ні до чинного Кабміну, ні до нього особисто.

Про це він заявив в інтерв'ю програмі "Прайм-Тайм з Мирославою Гонгадзе", яке транслювалося на телеканалі "Перший Національний" в четвер.

"Це кримінальне провадження відкрито 3 роки тому. Воно не має жодного відношення ні до діючого уряду, ні до мене особисто", - сказав Яценюк.

Також прем'єр-міністр пообіцяв не протидіяти розслідуванню: "Щойно швейцарська влада

звернеться до українського уряду, ми надамо повне сприяння та інформацію з цього питання".

Крім того, Яценюк підкреслив, що ступінь вини Мартиненка повинен визначити все-таки суд. "Буде вердикт суду, і за його результатами ми будемо ухвалювати рішення", - сказав прем'єр-міністр, пише "Інтерфакс-Україна".

Як відомо, прокуратура Швейцарії підтвердила інформацію про наявність кримінального розслідування у справі про хабарництво щодо нардепа від "Народного фронту" Мартиненка.

У той же час сам Мартиненко заявляє, що правоохоронні органи жодної країни, включаючи Швейцарію, не висували йому обвинувачення або підозри і не викликали на допит.

Мартиненко є найближчим соратником прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування