Одного з "драгобратських бійців" віддали на поруки депутатам

П'ятниця, 22 січня 2016, 19:16

Апеляційний суд Закарпатської області відпустив на поруки депутатів "Народного фронту" Юрія Тимошенка та "Батьківщини" Ігоря Луценка заарештованого за підозрою у конфлікті з охороною готелю "Хата Магната" бійця ДУК "Правий сектор" Антона Окорокова.

Рішення про це суд ухвалив 22 січня близько 19:00.

Суд врахував, що у Окорокова вагітна дружина, а також те, що прокуратура не надала доказів використання ним вогнепальної зброї.

Окороков буде звільнений, щойно депутати підпишуть відповідні документи.

Водночас суд встановив заставу в 55 тис. гривень за іншого підозрюваного - Василя Василинюка.

Адвокат Василинюка Віктор Смалій повідомив, що до понеділка його підзахисний буде перебувати в слідчому ізоляторі, оскільки до того часу не вдасться зібрати необхідну суму.

"Ми не очікували рішення про заставу, тим більше в 55 тис. гривень", - повідомив він.

З його слів, гроші можуть здати всі охочі.

Він додав, що гроші вже здали деякі поліцейські, які супроводжували бійців ПС до суду.

Як відомо, під ранок 10 січня п’ятеро чоловіків, які потім виявилися бійцями "Правого сектора", на базі "Хата магната" на курорті Драгобрат (Закарпаття) влаштували бійку з персоналом.

Вони поранили кухаря й бармена, їх також було поранено і затримано.

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області ухвалив узяти 5 бійців під варту на 60 діб, тобто до 8 березня.

Підозрювані – Антон Окороков (1987 р. н., із Києва), який називає себе комбатом запасного добровольчого корпусу "Правого сектора" у Києві; Петро Угрин (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області, член запасного добровольчого корпусу ПС у Києві), Сергій Тищенко (1977 р. н., мешканець Боярки Київської області), Василь Малкович (1992 р.н., мешкає в Івано-Франківській області) і Василь Василинюк (1987 р.н., мешканець Івано-Франківської області).

Адвокат Владислав Добош подав до поліції заяви щодо завдання тілесних ушкоджень працівниками комплексу "Хата Магната" затриманим бійцям ПС і застосування щодо них зброї.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування