Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Гройсман назвав прізвища, кого хоче бачити в уряді

Четвер, 24 березня 2016, 16:51
Гройсман назвав прізвища, кого хоче бачити в уряді

Спікер Володимир Гройсман хоче зібрати команду в новому уряді з людей із бездоганною репутацію.

Про це він заявив на брифінгу у четвер.

За словами Гройсмана, у нього є кілька головних завдання: стабілізація ситуації в економіці і політиці, відновлення довіри до влади та відновлення економічного зростання.

"Але важливо сформувати якісну команду під якісний план. Люди, які мають прийти працювати в уряд, мають мати бездоганну репутацію та професійні якості", - заявив Гройсман. 

"Я можу назвати кілька прізвищ, які можуть бути достойними працювати в уряді. Це, наприклад, Іван Міклош, віце-прем'єр і міністр фінансів Словаччини.., це Юлія Ковалів, яка працює першим заступником міністра економіки, Максим Нефьодов", - додав Гройсман.

При цьому він додав, що зараз тільки розпочнуться конкретні консультації щодо кандидатур на посади міністрів.

Він не виключив, що в новому уряді можуть бути і діючі міністри, і теперішні депутати, "якщо вони будуть готові брати відповідальність".

"Я не збираюсь нікого обслуговувати, ніяких сильних світу цього. Тому я хочу працювати з людьми, які викликають довіру, а не відразу... Я ніколи не погоджусь бути головою Кабінету міністрів лузерів", - підсумував Гройсман.

Як відомо, у четвер БПП запропонував план виходу із політичної кризи, за яким Гройсман стає прем'єром, а місце спікера Ради дістанеться "Народному фронту".

Роман Романюк, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування