Тимошенко висунула нові вимоги, БПП екстрено радиться

Вівторок, 29 березня 2016, 13:29

Фракція "Батьківщина" висунула нові вимоги для повернення в коаліцію, які обговорюють на терміновому засіданні фракції "БПП "Солідарність".

Про це "Українській правді" повідомили одразу кілька депутатів із БПП.

У зв'язку з цим Блок Порошенка проводить екстрене засідання фракції, під головуванням Юрія Луценка.

Перед цим голова фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко мала особисту зустріч у кабінеті голови парламенту Володимира Гройсмана, де й озвучила нові вимоги.

Як повідомило УП джерело у фракції "Батьківщина", політсила вимагає якнайшвидшого прийняття низки законів.

"Ми не вимагаємо жодних посад. Ми хочемо, щоб прийняли закони по податку землі, мораторій на продаж землі до 2020 року, тарифи, рента на газ, оподаткування пенсій", - зазначив співрозмовник УП.

БППшники собрались на заседание фракции - обсуждать новые требования Тимошенко.Поскольку РПЛ не в коалиции, цена бютовских голосов выросла, чем ЮВТ и пользуется.

Опубліковано Milan Lelich 29 березень 2016 р.

Один з депутатів БПП уточнив, що  "Батьківщина" хоче прийняття 18 законів, про які неодноразово раніше говорила Тимошенко.

Однак зазначив, що це неможливо, тому що відповідні законопроекти не пройшли комітети.

"Геращенко внесла хорошу ініціативу прийняти зміни до бюджету, йдеться, щоб вилучити ті мільйони, які дали для Ляшка. Вирішували чи вийти з коаліції, рішення ще нема, йдемо в зал. Закони Юлі не будемо приймати", - зазначив співрозмовник УП.

Водночас, депутатам БПП у секретаріаті Ради видали зразки заяви про вихід з коаліції.

Як відомо, фракція БПП, погрожувала виходом із коаліції у випадку, якщо прем'єр-міністр Арсеній Яценюк не напише заяву про відставку.

У вівторок планувалися установчі коаліції.

Роман Кравець, Валентина Романенко, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування