Приймальню телеканалу "Україна" облили червоною фарбою

П'ятниця, 22 квітня 2016, 15:38

Група людей облила червоною фарбою приймальню телеканалу "Україна".

Про це повідомляє офіційна сторінка телекомпанії у Facebook у п'ятницю.

В повідомленні зазначено, що телеканал "Україна" звернувся до правоохоронних органів з проханням розслідувати "факт загрози життю і професійній діяльності журналістів каналу, що супроводжувався хуліганським нападом групи з 15 невідомих осіб на офіс телеканалу в Києві".

Телевізійники також попросили президента як гаранта Конституції, прав і свобод громадян взяти розслідування цього інциденту під особистий контроль.

В свою чергу, столична поліція повідомила, що розпочала кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

 
гу МВС Києва

"Попередньо встановлено, що група молодиків зайшла у приміщення, вилила в холі речовину червоного кольору та розкидала листівки. Після цього вони залишили приміщення", - зазначають в поліції.

Правоохоронці опитують свідків та очевидців, вивчають записи з камер відеонагляду.

 
гу мвс києва

Як відомо, у соцмережах розгорівся скандал через показ серії № 66 серіалу "Не зарікайся". На думку деяких глядачів, в одній із серій нібито позитивно зображують бойовиків і російські гібридні війська на Донбасі.

Натомість бійців Збройних сил України і представників української влади в одній із серій називають "украми", "купкою фашистів", "кривавої хунтою".

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку  телеканалу "Україна" у зв’язку зі скаргами щодо сюжету серіалу "Не зарікайся".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News