Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій

П'ятниця, 29 квітня 2016, 16:08
Туку призначили заступником міністра з питань окупованих територій

Георгія Туку, губернатора Луганщини, призначено заступником міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб.

Про це під час засідання Кабінету міністрів заявив прем'єр Володимир Гройсман.

"Переходимо до розгляду кадрових питань. Відповідно до переліку: про призначення Оксани Макарової першим заступником фінансів України, про призначення Туки Георгія Борисовича заступником міністра з питань окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб", - сказав Гройсман.

Таким чином, Туку призначили заступником Вадима Черниша.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомили про те, що президент Порошенко відправив Туку у відставку з посади губернатора Луганщини. 

Разом з тим, у низці українських ЗМІ вже називають можливим кандидатом на місце Туки народного депутата від фракції "Блок Петра Порошенка", вихідця з Луганської області Юрія Гарбуза.

Також на місце губернатора нібито претендують інший уродженець Луганщини, нардеп БПП Віталій Курило та голова Луганської обласної організації "Регіон" Валентин Дзонь.

Як відомо, Тука є керівником і засновником волонтерської групи "Народний тил".

22 липня 2015 року був призначений Порошенком головою Луганської обласної військово-цивільної адміністрації, змінивши на цій посаді Геннадія Москаля, який в свою чергу був призначений головою Закарпатської обласної державної адміністрації.

Тетяна Кусок, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...