Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі обурився обшуками ГПУ у соратника: З глузду з'їхали?

Четвер, 26 травня 2016, 17:22

Глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі прибув до адміністрації, де представники ГПУ та СБУ проводять обшуки у кабінеті помічника-радника Саакашвілі - Теймураза Нішніанідзе.

На відео, яке з'явилося у мережі, губернатор обурюється фактом проведення обшуку та вимагав звільнити з приміщення заблокованих співробітників. 

"Я був змушений зламати двері. Оскільки вони тримали наших співробітників там закритими, без адвокатів з порушенням усіх законів. Це - чиста політична провокація, яка замовлена оцією нікчемою з ГПУ", - заявив Саакашвілі, вказуючи на представника ГПУ. 

Коментуючи факт обшуку у приміщенні ОДА, Саакашвілі заявив: "Ви тут з глузду з'їхали? Такого не робила прокуратура за часів Пшонки, такого не робить прокуратура Північної Кореї". 

"Зовсім вже дах поїхав? ... Вони (представники ГПУ та СБУ) закрили наших співробітниць у приміщенні, які просиділи там 4 години, над ними стояли озброєні автоматами люди, і якісь швондери виконували цей  ниций політичний указ", - заявив Саакашвілі. 

Він також заявив, що вже мав розмову з генпрокурором Юрієм Луценком.

"Я вимагав від нього негайно відкликати звідси цю шваль, цих слідчих", - заявив Саакашвілі і додав: "Вже час завершити в Україні цю ганьбу".

За словами Саакашвілі, те, що відбувається в ОДА - "зведення політичних рахунків".

Як відомо, в Одеській ОДА проводяться обшуки у кабінеті радника голови Одеської ОДА, колишнього генконсула Грузії Теймураза Нішніанідзе.

Люди представилися нібито слідчими Генеральної прокуратури України та столичного управління СБУ, але не пред'явили підтверджуючих документів, повідомляє 7 канал.

У СБУ та ГПУ офіційних повідомлень з цього приводу не надавали.

У свою чергу співробітники облдержадміністрації з ініціативи Соломії Бобровської викликали поліцію, щоб вона встановила особи людей у формі, які проводять обшук в кабінетах 522, 523, 524.

Наталія Нечай, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...