Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суд переніс розгляд апеляції одного з фігурантів "справи Онищенка"

Середа, 17 серпня 2016, 20:37

Апеляційний суд м.Києва переніс розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах Олега Рябошапки -  одного з ключових фігурантів "справи Онищенка" - до 31 серпня 2016 року. 

За повідомленням прес-служби суду, розгляд апеляції перенесено у зв’язку із неявкою сторін на судове засідання.

Наступне засідання розпочнеться о 15:30 вказаної дати. 

Як відомо, 19 червня суд заарештував на 60 днів 10 осіб, затриманих 15 червня по "газовій справі", в якій також фігурує народний депутат Олександр Онищенко. За попередніми даними слідства, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків на суму 3 млрд гривень, з яких 1,6 млрд - це кошти, отримані від перепродажу газу посередниками і виведені через фіктивні підприємства, а 1,3 млрд - це несплачена сума ренти за користування надрами.

28 червня детективи НАБУ при спробі перетину українсько-російського кордону затримали Свіченка Сергія Олексійовича, керівника ТОВ "Надра Геоцентр" – одинадцятого учасника "газової схеми Онищенка". 

Для Рябошапки, як одного з ключових фігурантів справи, суд встановив заставу у розмірі 1,5 млн гривень.

22 червня після внесення застави Рябошапка був звільнений з-під варти, але його знову затримали на виході з Лук'янівського СІЗО за іншим епізодом "газової справи". За новою підозрою суд призначив Рябошапці заставу у сумі 100 млн грн

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування