Розвідка: травми Плотницького несумісні з життям

Субота, 6 серпня 2016, 17:51
Розвідка: травми Плотницького несумісні з життям

У Головному управлінні розвідки наголошують, що поранення ватажка самоназваної "ЛНР" Ігоря Плотницького, які він отримав внаслідок замаху, є несумісними з життям.

Про це в ефірі "Громадського" сказав заступник директора Департаменту головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький.

"За даними розвідки, дійсно був замах на життя Плотницького. В результаті він отримав важкі поранення. Важко зараз говорити, що саме спровокувало напад. У нього тяжкий стан, це такі поранення, які не суміжні з життям", — сказав Скібіцький.

За його словами, у розвідки є інформація, що "зараз іде боротьба за владу і за фінансові потоки, які може мати лідер самоназваної "ЛНР".

Як повідомлялося, раніше російські ЗМІ повідомляли, що загрози життю Плотницького немає. 

Вранці 6 серпня у Луганську підірвали машину ватажка бойовиків Ігоря Плотницького. Екс-депутат від ПР Олег Царьов заявив, що Плотницький перебуває у важкому стані у лікарні.

Радник глави СБУ Юрій Тандіт підтвердив повідомлення про те, що внаслідок вибуху у Луганську ватажок "ЛНР" зазнав поранення. 

"Це лише зайве підтвердження того, що там (на окупованій території Луганської області) постійно усе неспокійно, триває боротьба за владу, грошові потоки і вони (бойовики) ділять  між собою ці канали", - додав Тандіт. 

У свою чергу речник АП з питань АТО Олександр Мотузяник заявив, що українська сторона не причетна до замаху на ватажка бойовиків "ЛНР"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування