ГПУ вимагатиме зняти недоторканність з члена "Опоблоку" Скорика

Четвер, 22 вересня 2016, 14:10
ГПУ вимагатиме зняти недоторканність з члена Опоблоку Скорика

Генпрокуратура наступного тижня внесе подання у Верховну Раду на зняття недоторканності з депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко у четвер в Одесі в ході наради з представниками правоохоронних органів області, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Він додав, що до кінця доби четверга очікує підписання підозри в організації заворушень під будівлею Одеської облдержадміністрації 19 лютого 2014 року колишньому першому заступнику голови ОДА Олександру Орлову. Головою ОДА тоді був Скорик.

"Наскільки я розумію, сьогодні буде підписано підозра колишньому першому заступнику Одеської обласної державної адміністрації громадянину Орлову в тому, що він організував заворушення біля обласної державної адміністрації", – заявив Луценко.

Він також повідомив, що має намір "на наступному тижні внести подання про зняття депутатської недоторканності щодо голови Одеської облдержадміністрації громадянина Скорика, який підозрюється в причетності зокрема до цих сумних подій".

У свою чергу одеське видання "Думская" повідомляє, що минулої ночі у Орлова проходили обшуки за цією справою.

Як відомо, 19 лютого 2014 року група озброєних битами "тітушок" напала на активістів Євромайдану, журналістів та простих жителів міста. Слідство вважає, що до цього було причетне керівництво області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування