Ляшко хоче, щоб Артеменко склав мандат

Понеділок, 20 лютого 2017, 10:16

Голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що фракція вимагатиме, щоб нардеп Андрій Артеменко склав депутатський мандат.

Про це Ляшко заявив 20 лютого під час спілкування з журналістами в ефірі 112.ua, коментуючи публікацію з пропозиціями Артеменка щодо "врегулювання відносин з РФ".

"Вимагаю від Андрія Артеменка скласти депутатський мандат", - сказав він.

"Це Савченко номер два. Він не мій однопартієць. Його мотиви мене не цікавлять. Він не мав права цього робити без мого відома, за моєю спиною", - прокоментував Ляшко.

На своїй сторінці Facebook, Ляшко заявив, що це власна позиція депутата.

"Щодо "мирного плану" Андрія Артеменка, про який пише NYT. Це виключно його власна позиція, яку ні я особисто, ні наша команда Радикальної партії її не підтримуємо", - заявив він.

Ляшко розкритикував пропозиції Артеменка.

"Крим - це Україна! І будь-які розмови про легалізацію його анексії РФ (і про "оренду", і всі інші), про зняття санкцій заради "миру" - абсолютно не прийнятні. Здавати в оренду Крим московським окупантам - це те саме, що здавати в оренду переїздному цирку рідну матір. Росія має забратися до біса з Криму і Донбасу!", - написав він.

Також Ляшко пообіцяв, що вчинок Артеменка планують обговорити на засіданні фракції.

"Дивну поведінку колеги обговоримо на найближчому засіданні фракції і тоді вже приймемо рішення, про яке я повідомлю додатково", - повідомив він.

Інший депутат з Радикальної партії на умовах анонімності зазначив, що стосовно Артеменка сьогодні будуть "організаційні висновки".

"Українська правда" також звернулась за коментарем до Андрія Артеменка. Він пообіцяв озвучити свою позицію трохи пізніше.

Раніше газета The New York Times повідомила, що нардеп з фракції Радикальної партії Ляшка Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента Дональда Трампа Майклу Флінну план нормалізації відносин між Україною і Росією для скасування санкцій.

Цей план передбачає виведення всіх російських військ зі Східної України і референдум про передачу Криму в аренду Росії на 50 або 100 років.

Також Артеменко начебто передав у США докази корумпованості президента України Петра Порошенка. Артеменко заявив, що отримав схвалення свого плану з боку помічників президента РФ Володимира Путіна.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування