ЗМІ: Дочка Манафорта підозрює батька в причетності до вбивств на Майдані

Вівторок, 14 березня 2017, 23:51
ЗМІ: Дочка Манафорта підозрює батька в причетності до вбивств на Майдані

Дочка колишнього радника Віктора Януковича Пола Манафорта підозрює, що її батько причетний до масових вбивств на Майдані.

Про це повідомляє Independent з посиланням на нібито переписку дочок Манафорта, яку зламали і оприлюднили хакери.

Як відомо, минулого місяця хакери зламали переписку дочок Манафорта - Андреа і Джесіки за період з жовтня 2012 по вересень 2016 року.

В одному з повідомлень Андреа Манафорт написала своїй сестрі: "Не обманюй себе, гроші, які є у нас – це "криваві" гроші".

Видання пише, що Андреа можливо говорить про ймовірну роль свого батька в розстрілах активістів на Майдані в лютому 2014 року.

В іншому повідомленні Андреа написала сестрі: "Чи знаєш ти, чия стратегія повинна була спровокувати це, відправити цих людей (на Майдан) і змусити їх убити?".

Як сказала адвокат Євгенія Закревська, яка веде справу Небесної сотні, вона сподівається, що Манафорт "роз'яснить звинувачення".

Раніше видання Politico повідомляло, що сім'я Пола Манафорта засуджувала його дії в Україні, а також його співпрацю з тодішнім кандидатом в президенти Дональдом Трампом.

Також видання публікувало нібито переписку депутата Сергія Лещенка, у якій той нібито намагався шантажувати колишнього начальника виборчого штабу нинішнього президента США Дональда Трампа Пола Манафорта.

В коментарі УП Лещенко відкинув усі звинувачення.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News