Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гройсман доручив відправити найкращих слідчих в Одесу розслідувати пожежу

Понеділок, 18 вересня 2017, 10:57
Гройсман доручив відправити найкращих слідчих в Одесу розслідувати пожежу

Прем'єр Володимир Гройсман доручив створити слідчу групу, яка має встановити усі обставини пожежі в Одеському дитячому таборі, в наслідок якої загинули двоє дітей, одна дівчинка зникла без вісти.

Про це Гройсман написав на своїй сторінці Facebook в понеділок вранці.

"Усі, хто винен у загибелі дітей в Одесі, мають понести жорстке покарання, незалежно від посад", - наголосив він.

"Я вчора дав доручення Міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і Голові Націполіції Сергію Князеву сформувати групу з кращих слідчих, яка має виїхати невідкладно на місце, встановити усі обставини цієї трагедії і виявити усіх, чиї дії чи бездіяльність до неї призвели", - зазначив прем'єр.

Він також закликав всіх зробити висновки з трагедії, яка трапилась в одеському таборі.

"Халатність, безвідповідальність, а особливо, якщо в їх основі - корупція, не можуть мати жодних виправдань", - додав він.

У свою чергу на запит "Української правди" заступник голови прес-служби ДСНС Володимир Овсяник заявив, що у відомстві чекають на доручення від уряду, щоб провести перевірку протипожежних систему у дитячих закладах по всій Україні.

Як відомо, в ніч на 16 вересня у дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля. В результаті загинуло двоє дітей, ще одна дитина зникла без вісти. 

Мер Києва Віталій Кличко доручив перевірити усі столичні заклади освіти та дитячі установи на дотримання правил пожежної безпеки.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування