Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Вівторок, 10 липня 2018, 21:10

У координатора С14 обшуки, українці обвалили рейтинг Facebook-сторінки FIFA, ГПУ завершила розслідування щодо Добкіна, з печери в Таїланді врятували всіх дітей - новини, які обговорювали 10 липня.

Про С14. Поліція проводить обшук вдома у координатора націоналістичної організації С14 Сергія Мазура.

Про ФІФА. Після шквалу негативних оцінок на сторінці Міжнародної федерації футболу у Facebook організація закрила можливість залишати відгук.

Користувачі Facebook влаштували "атаку" на сторінку ФІФА після цькування футболістів збірної Хорватії, які відсвяткували перемогу на ЧС-2018 у Росії з вигуками "Слава Україні!".

Всього за добу сторінка футбольної організації отримала більше 150 тисяч негативних відгуків. Рейтинг ФІФА у Facebook обвалився до одиниці.

Про Добкіна. Генеральна прокуратура завершила досудове розслідування у справі екс-мера Харкова та чинного нардепа Михайла Добкіна про незаконне заволодіння земельними ділянками.

Добкіну та його ймовірним спільникам інкримінують зловживання владою та шахрайство.

Наразі матеріали справи надано їхньому захисту для ознайомлення.

Про таїландських дітей. Усіх 12 підлітків-футболістів та їхнього тренера врятовано з печери у Таїланді, в якій вони були заблоковані водою з 23 червня. 90 дайверів з усього світу долучилися до порятунку дітей.

Про табір, де отруїлися діти. Київська обласна адміністрація достроково закриває зміну у ТОВ "Дитячий оздоровчий заклад санаторного типу "Славутич", де 2 липня зареєстрували харчове отруєння 12 дітей.

Про органічну продукцію. Верховна Рада прийняла Закон № 5448-д "Про основні принципи та вимоги до органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції".

Зазначеним Законом України запроваджується чітка та прозора система реєстрації органів сертифікації, операторів ринку та органічного насіння, визначається механізм державного контролю за діяльністю суб’єктів ринку органічної продукції та встановлює їх відповідальність за порушення законодавства у цій сфері.

Про політв’язнів. У Ростові-на-Дону зник кримськотатарський правозахисник Емір-Усеїн Куку, який незаконно перебував там під арештом. Пізніше виявилося, що Куку вивозили з СІЗО на медогляд.

Про ЦВК. Представниця президента в парламенті Ірина Луценко підтвердила, що у Верховній Раді розглядають можливість збільшити кількість членів Центральної виборчої комісії, щоб вийти із кризи в питанні оновлення її складу.

Про НАБУ та САП. Спеціальний антикорупційний прокурор Назар Холодницький заявляє, що не збирається мститися директору Національного антикорупційного бюро Артему Ситнику і що останньому треба до психіатра.

Про Гонтареву. Екс-голова Національного банку Валерія Гонтарева виправила декларацію за 2016 рік.

Родинний відпочинок на Мальдівах Гонтарева в цей раз також не внесла в декларацію.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування