Розведення: у неділю біля Петрівського змінили позиції 11 військових

Неділя, 10 листопада 2019, 19:13

У неділю на ділянці розведення №3 у районі населених пунктів Богданівка та Петрівське 11 військових ЗСУ та 14 одиниць озброєння змінили своє тактичне положення.

Джерело: пресцентр ООС

 
Фото пресцентру ООС

Дослівно: "Сьогодні, за графіком, на ділянці розведення №3 у районі населених пунктів Богданівка та Петрівське ще 11 військових ЗСУ та 14 одиниць озброєння змінили своє тактичне положення".

Деталі: Зазначається, що на нових позиціях побудовані бліндажі для проживання армійців, їдальня, сховища для боєприпасів та продовольства, лазня із парною, а також санітарні споруди. Командування підрозділу забезпечило всі приміщення обігрівачами із необхідним об’ємом дров для опалення.

У штабі ООС також повідомили, що на ділянці розведення №1 (Станиця Луганська) мостобудівники проводили підготовчі роботи для подальшого нанесення спецпокриття на прольоти мосту. Розібрано другу тимчасову опору прольоту моста. Окрім того, на будівельному майданчику проходило розвантаження конструкцій для встановлення перил на шляхопроводі.

Крім того, тривають заходи на ділянці розведення №2 у районі населеного пункту Золоте-4 Луганської області.

"Сьогодні, через МЗС України, до 12.00 проходив процес інформування СММ ОБСЄ про завершення очистки місцевості забрудненої вибухонебезпечними предметами на даній ділянці", - йдеться в повідомленні.

Що було раніше: У суботу на лінії розмежування біля н.п. Богданівка та Петрівське (Донецька обл.) почалося розведення сил та засобів.

Передісторія:

  • 8 листопада бойовики зірвали розведення сил та засобів на ділянці №3 в районі населених пунктів Богданівка і Петрівське Донецької області.
  • Командувач ООС Володимир Кравченко на брифінгу заявив, що дзеркальне розведення у Петрівському має розпочатися 9 листопада з 12.00, якщо його не зірвуть бойовики. На момент цієї заяви не було підтвердження бойовиків про готовність до розведення.
  • Після розведення сил у Петрівському і Золотому штаб планував почати розведення у районі Богданівки, потім – ще на 4-х ділянках, а тоді вже вздовж усієї лінії зіткнення.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: