Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герус пояснив, як його звільнення пов’язане з бійкою з Ляшком

Понеділок, 11 листопада 2019, 13:01
Герус пояснив, як його звільнення пов’язане з бійкою з Ляшком

Андрій Герус звільнений з посади представника президента у Кабінеті міністрів оскільки "понад 2 місяці не виконує свої функції".

Джерело: Facebook Геруса

Деталі: Герус, зокрема, наголосив, що його звільнення не пов’язане із бійкою з колишнім нардепом, лідером "Радикальної партії" Олегом Ляшком.

Пряма мова: "З кінця серпня я не відвідав жодне засідання Кабміну, тобто де-факто вже понад 2 міс не виконую функцій представника президента у Кабміні.

Думаю, ніколи в історії України народний депутат-голова комітету не виконував таких функцій представника, бо це нереально. Тому всякі сенсаційно-конспірологічні версії, зокрема пов’язані інцидентом із (поки що)двічі судимим безробітним громадянином О.Ля., це дійсно весело:)".

Що було раніше: Президент Володимир Зеленський звільнив Андрія Геруса з посади представника президента у Кабінеті міністрів і призначив на цю посаду Олексія Перевезенцева (поза штатом).

Передісторія: 

  • 22 травня президент Володимир Зеленський призначив Андрія Геруса своїм представником у Кабінеті міністрів.
  • 21 липня Герус пройшов до Верховної Ради на позачергових виборах по списку "Слуги народу".  
  • 6 листопада лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко поштовхавсяіз депутатом фракції "Слуга народу" Андрієм Герусом у залі офіційних делегацій VIP-терміналу "Борисполя". Інцидент записували на відео, яке Ляшко виклав у соцмережі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: