На ювілей Януковича телеканали транслювали фільм про нього у стилі Брежнєва

81 перегляд
140
Вівторок, 13 липня 2010, 15:54

На своє 60-річчя президент Віктор Янукович, крім картин і лаврової гілки, отримав один дуже екзотичний подарунок.

9 липня по кількох загальнонаціональних каналах було показано фільм про Януковича "Президент. Початок шляху", виконаний у відверто пафосному стилі.

Як з'ясувалося пізніше, автором цього 40-хвилинного відеопривітання є гендиректор Першого національного Єгор Бенкендорф, а розміщувався він за рекомендацією з адміністрації президента без плашки "на правах реклами".

На Першому національному фільм йшов двічі - у п'ятницю о 20:00 і у суботу о 13:10.

У суботу фільм про Януковича йшов на ICTV. На цей час у програмі ICTV було заплановано показ програм "Большая разница" і "Максимум в Україні".

За вихідні відео, що з'явилося в інтернеті, поповнило колекції сайтів з відеоприколами.

А ще фільм про Януковича як приклад повного трешу розійшовся на цитати: "Віктор Федорович може бути батьком для всіх нас, для всіх українців, для всіх людей, які живуть тут", "Я думаю, що з президентом Януковичем Україна може спати спокійно", "Одне - плескати язиком, а друге - перти плуг", "Без зайвих слів діяти щиро - такий стиль нового президента", "шо сказав, те і робить", "он жизнь познал не понаслышке, не по учебникам"...

У свою чергу медіаексперти називають демонстрацію каналами компліментарного фільму про Януковича до його ювілею елементом культу особи і "радянського комплексу", а також "демонстрацією рабської відданості" .

Авторизуйтесь щоб писати коментарі
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення
IP: 85.223.183.---N2P..
"Віктор Федорович може бути батьком для всіх нас, для всіх українців, для всіх людей, які живуть тут" Где-то я это уже слышал: Бацька, Туркменбаши, Ким Ир Сен ..., а нашего клоуна как будут звать?
IP: 195.5.51.---neres..
час би жополизам вже й малу землю написати
IP: 80.91.163.---Антон Суровый..
Безмозглое, безглазое дерьмо - «Совок» российский пёр через границы, Зловонное, «совком» плодилось чмо – Дебильный взгляд, изжёванные лица, Власть избирать допущено оно – Безумная с гранатой обезьяна, Говно голосовало за говно – За лихолетье сорного бурьяна. И как минули миллиарды лет, Пока амёба шкурою покрылась - Жить-пережить нам горестей и бед, Чтоб Украина к свету возродилась, Ну а пока – ТВ продажный ор, Бл.дей бесстыжих властная орава, Мадам в борделе – «несудимый» Вор, И зам его – седая шлюха «Вава», Быть может, детям – хоть чуток взглянуть, Быть может внукам – жить в иное время, Тебе ж, дружок, земной заказан путь – Нести «совка» пожизненное бремя.
IP: 80.91.163.---Антон Суровый..
ДОНЕЦКАЯ ВЫГРЕБНАЯ ЯМА Семён Битый Табачник? Янукович? - лишь лишай, Лишь корочка на раковой саркоме, Не плачь, дружок, не ной, не вопрошай – За что такое «счастье», и доколе? Таков народ, вернее - нет его - Опарыши в отбросах копошатся, Кто пожирней повысосал дерьмо – В «элиту» повылазил поякшаться. Народ – убит. В земле лежит народ, Составами на гибель «раскулачен», Россией выбит в тридцать третий год - Костьми в оврагах - зверя путь означен, И сорок пятый – не последний год, Гулял топор Кремля над головами - Под корень изведён казацкий род, Народа – нет, лишь тень его меж нами.
IP: 212.90.183.---kririk..
Одне слово - дуполизи. Це нагадує гіршу сторону совдепії з її хвалебними одами генералььним секретарям. Просто бридко. А Бенкендорф це взагалі звичайний лакейчик, який готовий чоботи хазяїну лизати за кістку,яку йому кинуть. Він перетворює перший національний канал на московський рупор, як і зробив це з інтером.(який ми перестали дивитися) Із-за цього Б. ми не дивилися чемпіонат світу по футболу який транслювався російською по першому національному. (Дивилися по ICTV де трансляція була українською)
Усі коментарі
Реклама:
Гречана каша зі смаком смерті. Як кудлатий пес Кузя пережив окупацію Ірпеня. Аудіоверсія
Режисер Євген Афінеєвський: Важливо не дати світу звикнути до війни в Україні, як звикли до війни в Сирії
Тиждень мобілізації в РФ, псевдореферендум на окупованих територіях, Лиман – головне про війну за тиждень
"Документалістика посіла головне місце в українській кіноіндустрії": організатори фестивалю Kharkiv MeetDocs
Усі публікації