2 листопада 2000

Архів

Новини
17:59
Жердицький втратив імунітет
Верховна Рада України дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності й арешт Віктора Жердицького.
15:59
За економічною свободою Україна посіла 22 місце у світі. З кінця
Україна посіла "почесне" 133 місце серед 155 країн світу за індексом економічної свободи. Рейтинг підготували Heritage Foundation разом із газетою The Wall Street Journal, що характеризують положення справ у рідній економіці епітетом "переважно невільна".
14:56
Скандал продовжується
Підсумки роботи комісії Марчука викликали бурю емоцій в політичному середовищі. Думки політиків розрізнюються в залежності від того, хто і як ставиться до самого Марчука та Тимошенко.
14:00
Ющенко готовий йти до кінця. Аж до відставки
Прем'єр Віктор Ющенко був дуже емоційний, коментуючи висновки комісії Євгена Марчука, що назвала дані Кабміну з ситуації в ПЕКу недостовірними. Він не тільки дав зрозуміти, що готовий піти у відставку, якщо його місія на посту голови уряду "є неефективною", але в досить різких висловлюваннях попросив своїх ворогів триматися подалі від уряду.
13:25
Марчук завалив партію Касандри
Апокаліпсис в енергетиці, прогнозований в середу Євгеном Марчуком, виявився брехнею. Компанія "Ітера" не тільки не перекривала газовий кран - з 1 листопада вона в чотири рази збільшує постачання Україні "блакитного палива".
12:13
Країнам СРСР ще далеко до дійсної свободи слова, вважають в ОБСЄ
Організація з безпеки і співпраці у Європі (ОБСЕ) оцінила ступінь виконання країнами-членами своїх зобов'язань з дотримання прав людини й дійшла висновку, що відносно свободи слова країни колишнього СРСР мають докласти більше зусиль для поліпшення становища у цій сфері.