1 листопада 2000

Архів

Новини
19:30
Євген Марчук добиває Тимошенко
1 листопада - дедлайн для комісії Марчука, що займалася проблемою "хто правий" в суперечці між Тимошенко і Азаровим. І ось, нарешті, Секретар РНБО оголосив сенсаційний висновок комісії.
19:05
"Газпром" і Ющенко збирають сили для вирішального бою
Спецоперація зі спорудження обхідного газопроводу поступово перестає бути політичною грою. У вівторок, у Парижі керівники "Газпрому" і "Газ де Франс" підписали протокол-угоду, де передбачили прокладку нової магістралі.
17:41
Журналісти закликають посла США зайняти активну позицію в справі Гонгадзе
Більше ніж 50 провідних журналістів України звернулися до нового посла США Карлоса Паскуаля з проханням зайняти активну позицію щодо справи Гонгадзе. Лист ми передали послу в середу, під час його зустрічі з Інтернет-громадськістю.
15:24
Антиєвропейський вибір України
Налагоджуючи тісніші стосунки з Росією, Кучмі варто забути про європейську інтеграцію. Такими словами Захід вітає гаранта з річницею перемоги на виборах.
14:03
Лазаренко не мінятиме місце проживання
Шанувальники таланту Павла Лазаренка, які після публікації в "Столичных новостях" розмріялися побачити екс-прем'єра в залі рідного українського суду, можуть розслабитися. Затвердження американським сенатом договору про юридичну взаємодопомогу між США та Україною не має аніякого відношення до екстрадиції.
13:39
Київ використовує банк, щоб залатати фінансові дірки
Реформи в енергетичному секторі України поставлені під сумнів внаслідок сутички за контроль над Ощадбанком, найбільшим державним банком країни.