3 листопада 2000

Архів

Новини
20:19
Навіщо Потебеньку американський президент
Генпрокуратура чекає-недочекається виборів президента США. Тому що новий хазяїн Білого дому зробить Україні найрозкішніший подарунок - поверне батьківщині Лазаренка.
16:09
Російський слід у справі Тимошенко
Віце-прем'єра Юлію Тимошенко двічі викликали до Генпрокуратури на допит до російських слідчих, які займаються розслідуванням справи "хабарів у Міністерстві оборони РФ". Обидва рази Тимошенко на допит не прийшла.
15:35
Бартер-2000: міняємо Тимошенко на бюджет
Парламент отримав карт-бланш на розправу з Юлією Тимошенко. Ющенко обміняв віце-прем‘єрку на ухвалення Радою проекту бюджету на 2001 рік у першому читанні, вважає Микола Томенко.
13:45
Президент підклав енергосвиню прем'єру
Повісивши відповідальність на прем'єра за стан в енергетиці, Кучма вирішив забрати в уряду частину повноважень. Обрізання функцій уряду Кучма зробив своїм указом.
13:20
Кучма – ліпший друг Марчука
Президент Кучма вирішив виступити в незвичній для нього ролі - захисника Євгена Марчука, коли заявив, що не сумнівається в об'єктивності висновків спеціальної комісії, яка займалася перевіркою достовірності урядової інформації про розрахунки підприємств ПЕК.
10:55
Банкова готова на компроміс у реалізації президентського законопроекту
Судячи зі всього, не все так гладко, як хотілося б Банковій, йде процес переконання депутатів у правоті президентських поправок до Конституції. Останній сигнал - спеціальний коментар Романа Безсмертного з приводу імплементації всенародного "волевиявлення".