3 серпня 2005

Архів

Публікації

Увага! Пропав Ринат Ахметов!

Де знаходиться зараз Ахметов, схоже, в Україні не знає ніхто. Або, принаймні, тримають цю інформацію під грифом "top secret". А операція журналістів "знайти Ахметова" стала майже детективом. Невинне питання з цього приводу викликало піт на чолі пана Прасолова. "А я не буду відповідати на це питання, можна?"

Заметки к дню системного администратора. Часть 2

Все, к чему свелась работа этого подразделения – это выдача "бумажки". Тот, кто подумает, что эту "бумажку" выдают бесплатно, или за сотню-другую гривен – сильно ошибается. Плата здесь - сотни тысяч гривен. Причем до 70 % уплаченных сумм идут создателям гениальной схемы "технической защиты информации".

Вибухи, які змінюють Лондон і британців

"Я їду у відпустку". "Я іду до спортзалу". У притчу во язицех перетворились пляшки вина, які мають стирчати з рюкзаків молодих чоловіків "азійського" вигляду. В Інтернеті рекламуються прозорі рюкзаки. Я особисто відкопала авоську сезону 1964го року, яка належала моїй бабусі, і хожу по Лондону з нею у якості сумочки.
Новини
20:57
Співвласник РосУкрЕнерго відхрещується від Могилевича
Raiffeisen Investment A.G. заперечує причетність третіх осіб до компанії РосУкрЕнерго, посередника поставок туркменського газу в Україну (обидві - Швейцарія).
19:15
Дачу Білоконя можуть використати для тренувань
За 1,5-2 місяці буде підготовлено всю документацію, що стосується подальшої долі так званої "дачі Білоконя" - навчального центра "Петрівці" у Вишгородському районі.
19:07
МВФ хоче, щоб Тимошенко і Ющенко розібрались з реприватизацією
Міжнародний валютний фонд рекомендує Україні визначитися з питаннями реприватизації, поліпшити інвестиційний клімат і платоспроможність державного пенсійного фонду.
18:35
Журналісти скаржаться, що за ними стежить Турчинов, а Томенко готовий підписати "бумагу" для стіни
Інтернет-видання "Обком" заявляє про переслідування його працівників з боку правоохоронних органів.
18:33
Піскун поведе до суду міністрів Януковича, які хотіли назвати його президентом
Генпрокуратура закінчила слідство та направляє до суду матеріали у кримінальній справі проти екс-віце-прем'єра Дмитра Табачника і екс-міністра кабінету міністрів Анатолія
17:48
Артеменко в Київ не літав, а соціалісти йому заздрять
Губернатор Запоріжжя спростовує обвинувачення соціаліста Кузьменка в тому, що він літав у названі дні до Києва чартерним рейсом.
16:52
Ющенку радять дружити з Пінчуком, щоб наблизитися до Європи?
Зять екс-президента, бізнесмен Віктор Пінчук докладає великих зусиль, щоб наблизити Україну до ЄС.
16:49
Тимошенко почала відбирати інші заводи в Ахметова й Пінчука
Кабінет міністрів України на засіданні в середу ухвалив ряд документів, які дають можливість повернути в державну власність ВАТ "Нікопольський південнотрубний завод" й 25% акцій ВАТ "Азовмаш".
16:11
У списку Семенюк 530 підприємств
Кабінет Міністрів затвердив 530 підприємств для приватизації в 2005-2006 роках.
15:21
Лужков не дасть Піскуну "відібрати й поділити" його кримські санаторії
Санаторії "Мелас", "Понизовка", розташовані у Форосі, і санаторії "Першотравневий" і дитячий - ім.Т.Шевченка в Євпаторії і юридично, і фактично є власністю Москви.
14:56
Росіяни, молдавани і вірмени масово приймають громадянство України
За рішенням Комісії при президентові України з питань громадянства за перше півріччя 2005 року українські паспорти отримали 3 037 осіб. З них 1 469 осіб були до того громадянами інших держав.
14:31
"ПОРА" зібралась в парламент та на місце Омельченка
Громадянська партія "ПОРА" поки що збирається самостійно брати участь у весняних парламентських виборах, проте питання щодо блокування вони планують розглянути восени.
14:17
Піскун оскаржує звільнення Колесникова, а він зібрався на роботу
Голова Донецької обласної ради Борис Колесников був змушений перервати курс лікування у зв'язку з викликом сьогодні, 3 серпня, на 11.00 на черговий допит у Генеральну
13:02
Катеринчуку в податковій заважає конфлікт поколінь
Перший заступник голови Державної податкової адміністрації Микола Катеринчук мотивує своє рішення про відставку принциповими розходженнями в баченні стратегії реформування
12:42
Томенко хоче, щоб Тимошенко повела "Нашу Україну" на вибори
Віце-прем'єр з гуманітарних питань Микола Томенко вважає, що на виборах 2006 парламентська провладна коаліція має формуватися з усіх учасників "Нашої України" та БЮТ на чолі з прем’єром
12:31
Андрій Ющенко може продавати символіку, гігієнічні засоби і канцтовари
Торговельні знаки, під якими зареєстрована символіка помаранчевої революції, можуть використовуватися їхніми власниками в комерційних цілях.
12:27
Фонд держмайна пише проект, де забере в Пінчука ще один завод
Передача активів "Нікопольського південно-трубного заводу" у приватні компанії незаконна й аргументів в уряду дуже багато
12:18
Піскун вважає, що Мирослава Гонгадзе на нього тисне?
Генпрокуратура попросила утриматись від юридичних оцінок своїх дій у справі Гонгадзе, та називає їх тиском на досудове слідство.
12:05
Колесников погрожував прислів'ями, а Ахметову за його свободу було не шкода 10 млн
Компанія Рината Ахметова "Систем Кепітал Менеджмент" готова була внести заставу за Бориса Колесникова в розмірі 10 мільйонів гривень.
11:34
Янукович знає, що за Колесникова відповідатимуть
Голова Партії регіонів Віктор Янукович назвав абсолютно логічним, законним, але дуже спізнілим рішенням постанову суду про звільнення з-під варти голови Донецької облради Бориса Колесникова.
11:01
Автор помаранчевої символіки Ющенка вважає, що він мав право віддати її сину
Розробник стилю та концепції політичної реклами в ході виборчої компанії Віктора Ющенка Ярослав Лесюк вважає, що право розпоряджатися брендами помаранчевої революції має
10:32
Кінах шукає інвесторів для нафтогону "Одеса-Броди"
Перший віце-прем‘єр Анатолій Кінах заявляє про необхідність пошуку партнерів та інвесторів для завантаження нафтогону Одеса-Броди.