4 серпня 2005

Архів

Публікації

Тимошенко оприлюднила декларацію, від якої хочеться плакати

Те, що ви бачите нижче – не дивуйтеся, це справжня декларація Юлії Тимошенко. За весь минулий рік вона отримала 60 665 зарплати і 5 062 матеріальної допомоги. Ще у членів сім'ї Тимошенко є квартира площею 32 квадратних метри і гараж на 18 квадратів.

Підсумки першого півріччя уряду Тимошенко

Кабінет міністрів України на чолі з Юлією Тимошенко 4 серпня відзначає перше півріччя своєї роботи. Зростання реального ВВП в Україні в червні 2005 року у порівнянні з аналогічним періодом минулого року сповільнилося до 1,1%, а за підсумками першого півріччя - до 4%. Найвищий темп зростання ВВП був у січні - 6,5%.

Напіввагітність Піскуна

Доки Піскун ходить напіввагітний своїм завершеним розслідуванням справи Гонгадзе, Ющенку слід подумати, як врятувати ситуацію. Бо інакше, якщо Піскун у кілька етапів ходитиме до суду й у кілька етапів додаватиме до вже закінченої справи все нові й нові папірці, Україна дуже сильно здивує Європу та й решту світу теж.
Новини
22:47
СИЛОВІ СТРУКТУРИ подекуди "СТВОРЮЮТЬ ЗАГРОЗУ НАЦІОНАЛЬНІЙ БЕЗПЕЦІ" - Порошенко
«Нині ж ні СБУ, ні МВС, ні органи прокуратури, ні інші правоохоронні органи і спецслужби України у своєму нереформованому, фактично радянському стані, не здатні протистояти новим загрозам. Понад те, вони подекуди самі створюють загрозу національній безпеці», йдеться у заяві Порошенка
22:41
Ющенко поговорив з суддею про приватизацію, незалежні суди і реформу
Президент України Віктор Ющенко та голова Вищого господарського суду Дмитро Притика вважають, що спори, пов'язані з приватизацією, мають розглядати господарські суди.
18:39
Соціалісти обвинувачують Тимошенко і Терьохіна у відмиванні грошей?
Завезення з-за кордону цукру-сирцю без сплати мита і ПДВ, для подальшого продажу його в Україні є реалізацією тіньової схеми з відмивання коштів, розробленої Кабінетом Міністрів.
18:34
СУД НЕ ПРИСУДИВ АНДРІЮ ЮЩЕНКУ ШТРАФ через помилку Луценка. Він не згоден
18:15
Будівничий Ющенка розповів, скільки коштує його "унікальна" хата
Дача президента Віктора Ющенка, яка споруджується в Яремчі Івано-Франківської області може коштувати, приблизно, 50-60 тисяч доларів.
18:14
Обком навів докази, що Томенко доручав Турчинову "вирішити питання" з журналістами
Інтернет-газета "Обком" оприлюднила доручення віце-прем'єра з гуманітарних питань Миколи Томенка, яким він просить СБУ ті інші інституції розглянути запит депутата
18:13
Омельченко обіцяє восени розповісти все про Гонгадзе
Восени спеціальна тимчасова слідча комісія Верховної Ради знову вимагатиме заслухати її звіт щодо розслідування справи про вбивство Георгія Гонгадзе.
17:48
Колесников не хоче бути літаком. Йому більше подобається Прокоф'єв
На презентації нового авіалайнера авіакомпанії "Донбасаеро" "Airbus A320", яка відбулася у Донецьку, екіпаж літака попросив привласнити йому ім'я голови Донецької облради Бориса Колесникова.
17:21
Росіянам кажуть, що Україна краде газ, і закликають не купувати її товари
Калінінградське відділення націонал-більшовицької партії провело в четвер акцію протесту проти придбання продуктів і товарів "недружніх країн".
17:14
Партія Ющенка не бере гроші за місця в списку. Тому що його ще немає?
"Народный союз "Наша Украина" пока не занимался формированием партийного списка на парламентские выборы 2006 года.
16:32
Порошенка змусять відповідати за сприяння Пінчуку?
Президент Віктор Ющенко має доручити Генпрокуратурі і СБУ перевірити причетність секретаря Радбезу Петра Порошенка до тиску на суддів і керівників Вищого господарського
16:26
Партія голубих стане рожевою?
Партія регіонів України може піти на парламентські вибори 2006 року із символікою, де буде переважати рожевий колір.
16:22
Терьохін запланував зростання ВВП у 6,5% і нульову інфляцію
Зростання реального ВВП України в поточному році складе 5,5-6,5%, тому намір Міністерства економіки переглянути прогноз зростання економічних показників до 6-6,5% цілком виправданий.
15:37
Українських журналістів не пустили до Німеччини, бо вони не паломники
Українські журналісти, яким відмовили у в'їзді до Німеччини, насправді представилися групою віруючих.
15:01
Партія Януковича допоможе Безсмертному з його реформою
Представники Партії регіонів планують провести опитування громадської думки серед жителів Києва щодо проведення адміністративно-територіальної реформи.
14:46
Тимошенко обіцяє втілити те, що не вдалося Кірпі
Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що Кабмін вирішив запропонувати інвесторам 22 проекти розвитку транзитних магістралей на території України.
14:38
Британці дізнались, як до них потрапили 8 тисяч ССівців
8 тисяч українських вояків після Другої світової війни отримали притулок у Великобританії.
14:07
Тимошенко починає боротьбу з бульйоном
Прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що уряд і органи влади скасують 2тисячі 249 нормативних документів, які обмежують розвиток бізнесу в Україні.
13:43
Тимошенко не піде у відпустку, хоч кожен крок робить з муками
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що не збирається іти у відпустку.
13:23
На донецьких фальсифікаторів виборів завели 92 справи
У Донецькій області на сьогодні за матеріалами органів міліції порушено 92 кримінальні справи за фальсифікацію на виборах президента в 2004 році.
13:15
Колесникова не відпускають лікарі, але він таки прийде на роботу
Голова Донецької облради Борис Колесников поки не вийшов на роботу, незважаючи на те, що раніше заявляв, що з четверга приступить до виконання своїх обов'язків.
13:02
Луценко привів на Волинь "людину зі Сходу", яка буде громити кумівство
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко представив нового виконувача обов'язків начальника Управління МВС у Волинській області Віктора Швидкого, який раніше працював в Управлінні МВС у Донецької області.
12:45
Тимошенко не вірить, що губернатори можуть їздити на велосипедах, тому їм роздали круті машини
Прем’єр Юлія Тимошенко вважає логічним рішення уряду передати представникам влади дорогі автомобілі, куплені за часів Кучми Міністерством внутрішніх справ.
12:38
Тимошенко обіцяє, що скоро всі знатимуть про її гроші
Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє оприлюднити свою декларацію про доходи за 2004рік.
12:25
Кучма не потрапить до в’язниці, бо Піскун став "механізмом"?
Директор Інституту масової інформації Сергій Таран вважає, що колишній президент України Леонід Кучма отримав гарантії безпеки від переслідування за можливу причетність до вбивства журналіста Ґонґадзе.
12:24
Тимошенко за дорученням Ющенка відправила в Росію десант
Кабінет міністрів сформував спеціальну групу для проведення переговорів з Росією у газових питаннях на чолі з міністром палива і енергетики Іваном Плачковим.
12:19
Експерти знову прогнозують ріст цін на пальне
В кінці серпня – вересні пальне в Україні знову подорожчає
11:57
Українських журналістів не пустили в Німеччину
Українським журналістам відмовили у видачі віз до Німеччини для висвітлення ХХ Всесвітнього дня молоді та першого закордонного візиту Папи Римського Бенедикта XIV,
11:38
Підпал газети "Поступ" організував претендент на місце помічника Луценка?
Заступник міністра внутрішніх справ Геннадій Москаль заявив, що виконавцями підпалу редакції газети "Поступ" були працівники львівської міліції.
10:55
В Ющенка буде більше будинків ніж в Кучми
У будинку Міністерства охорони здоров'я буде розміщатися президент Віктор Ющенко і його Кабінет (структурний підрозділ Секретаріату президента), а не весь Секретаріат.
10:53
Про "третю силу"
Ряд спостерігачів вважають пасивну поведінку Ющенка наймудрішою політичною стратегією. Але якщо це і "стратегія", то в стилі Іллі Муромця, який пролежав на своїй печі тридцять років, збираючи силоньку велику. За легендою Іллю підняли на ноги "три каліки перехожі".
10:23
Британці взялись піарити Ахметова
Провідне британське агентство, яке займається забезпеченням інтересів промислових компаній у засобах масової інформації, представлятиме українську корпорацію System Capital Management.