4 січня 2001

Архів

Новини
17:51
Мельниченка наказано арештувати та етапувати
Генеральна прокуратура порушила проти Миколи Мельниченка кримінальну справу по декількох статтях Карного кодексу і оголосила його розшук. Замгенпрокурора Олексій Баганець видав санкцію на утримання офіцера під варту та етапування обвинуваченого до слідчого ізолятора.
15:55
Львов продолжает акцию "Украина без Кучмы"
У Львові на газоні перед пам'ятником Тарасу Шевченкові активісти УНА-УНСО знову поставили намет з антипрезидентськими лозунгами.

Акція буде носити незвичний характер - щодня вранці о 10.00 активісти будуть встановлювати намета, а о 19.00 - розбирати. І так кожного дня. "Це буде продовжуватися до перемоги акції", - кажуть її організатори.
14:42
Кучма ставить діагноз Мельниченкові
Всі, хто проти Кучми, як відомо, "хворі на голову", страждають "бредом сивої кобили" і періодично не справляються зі своїми "шариками", які все норовлять зайти за "ролики". Не далі як влітку президент турбувався здоров'ям тих, хто турбується про відставку Ющенка і порадив їм усім лікуватися.
13:28
Кучма виживе, бо має заручником Україну
Перед загрозою комуністичного реваншу цивілізований світ не буде робити з Кучми Лукашенка. А сам український "гарант" переживе цей скандал, хоч і втратить свій вплив. Такий прогноз робить провідний німецький експерт Олександр Рар.
12:28
Про свободу слова будуть слухати у Раді
Проблемам мас-медіа будуть присвячені парламентські слухання, які відбудуться в Верховній Раді 16 січня. Уперше обговорюватимуться нові явища у вітчизняному інформ-просторі – інтернет-видання та "інформаційні війни".