5 січня 2001

Архів

Новини
19:24
У Львові знову заборонили акцію "Україна без Кучми"
Львівська міліція у п'ятницю зайняла площу перед пам'ятником Шевченку, щоб не дати встановити один-єдиний намет імені Георгія Гонгадзе. Розбиваючи його зранку о 10:00 та прибираючи ввечері о 20:00, пікетувальники збиралися так проводити акцію протесту до 22 січня, доки діятиме заборона суду. Але міліція обіцяє цілодобово чергувати біля пам'ятника, щоб не допустити мітингу протесту навіть удень.
18:20
24 журналісти загинули минулого року. Серед них - Георгій Гонгадзе
Більше всього журналістів гинуть там, де йде війна - в Росії і Сьерра Леоне, а також в Колумбії, повідомляє Комітет захисту журналістів. В Україні війни немає, а загиблий є.
18:03
Нова дата у справі Гонгадзе - 9 січня
Близькі Георгія Гонгадзе як і раніше не отримують жодної інформації від Генпрокуратури про хід слідства і проведення експертиз. Керівництво прокуратури, як і раніше, вважає за краще повідомляти про це через ЗМІ.
17:12
Тимошенко загрожує до 10 років в'язниці
Тимошенко зараз у Києві, але поки не знає про правосуддя, що її спіткало. За даними її соратників віце-прем'єр знаходиться у Києві і відпочиває перед чергуванням по уряду. А тим часом, їй загрожує до 10 років в'язниці, конфіскація майна і заборона займати певні посади ще 5 років.
14:26
"Парад" кримінальних справ
Проти віце-прем'єра Юлії Тимошенко порушено відразу дві кримінальних справи. Ще по одній справі порушено проти Олександра Тимошенка і Павла Лазаренка. Крім того, відтепер всі справи пари Тимошенків, Фальковича і Лазаренка об'єднали в одне провадження.
13:21
"Тренуйте політичні нерви"
"Я сам за національністю українець, але повинен мислити мозками...". Це короткий збірник цитат кримського спікера Леоніда Грача, запущених ним в ефірі кримського телебачення. Збирачі -наші колеги з Криму. Читайте мовою оригіналу.